Sant Celoni i la Batllòria

Joan Castaño: Opció Segura

Des de Les Joventuts Socialistes sabem que les pròximes eleccions municipals a l’Ajuntament de Sant Celoni arriben en moments difícils i inestables amb la crisi econòmica que afecta el país, i per tant al poble.
Per tant, també sabem que no és moment d’experiments i de fórmules que no han funcionat, i volem fer una crida a donar suport i confiança al nostre alcaldable: Joan Castaño, i a tot el seu equip experimentat i amb il·lusió, com a opció segura i garantia d’un projecte d’esquerres per Sant Celoni amb un treball seriós i pròxim a la gent del carrer. Amb una feina al poble reconeguda i avalada pels anys en tots els àmbits. També en temes de joventut on Joan Castaño s’escolta el jove i atén les seves demandes i les seves preocupacions, com impulsar projectes a nivell educatiu, d’habitatges o de foment del treball, amb espais com el safareig, el skatepark o la sala petita de l’Ateneu.
I per tot això, des de Joventuts volem recalcar que Joan Castaño és l’opció més vàlida per tirar endavant un projecte socialista a Sant Celoni després d’un govern convergent allunyat del ciutadà celoní i dels problemes reals de la vila. JSC diu SI a JOAN CASTAÑO que és: l’OPCIÓ SEGURA

JSC diu SI a JOAN CASTAÑO: OPCIÓ SEGURA