Sant Celoni i la Batllòria

Reivindiquem espais per als joves!

Els Joves som el motor d’una societat. Tothom diu que som el futur, el futur de les nostres famílies, el futur de la societat.... però s’obliden moltes persones i institucions que necessitem d’espais propis per poder desenvolupar les nostres activitats, espais d’intercanvi i de convivència per al col•lectiu de joves.
Eh que ningú es qüestiona que ha d’haver casals d’avis?, on la nostra gent gran pugui reunir-se, fer activitats i relacionar-se entre ells.
Eh que ningú es qüestiona que ha d’haver llars d’infants ?, per donar resposta a una necessitat de conciliació laboral entre mares, pares i infants.
Si fem aquesta reflexió referint-nos als joves, per què Sant Celoni no disposa d’un espai propi per als joves, d’un casal com en etapes anteriors era el Safareig?. Estem d’acord que ha d’haver polítiques transversals en matèria de joventut, relacionades amb la formació, cultura, esports etc... però és potser més important tenir un espai pensat i adequat als joves, com a espai de convivència, d’activitats, d’interrelació entre els joves que alhora som tan diversos. Un espai que el sentim nostre, i al mateix temps sigui el lloc de referència i de trobada de la jovent del poble, que doni resposta a les nostres necessitats lúdiques i formatives al llarg de tota la setmana.
Trobem que aquesta és una necessitat important a Sant Celoni, i felicitem la iniciativa del Consell de Poble de la Batllòria, que de forma consensuada i unànime ha decidit que a l’escola vella s’ubiqui un espai pels joves de la població. No podia ser d’una altra manera, ja que era una realitat palpable per a molts pares i mares de la Batllòria, i que ha estat recolzada coincidint amb una presidència del Consell de Poble socialista. I això demostra que són les esquerres les que es preocupen realment per les necessitats de les persones, perquè el Safareig era un espai pels joves quan governava les esquerres a l’Ajuntament, i ha estat a la Batllòria una realitat quan el Consell de Poble és presidit per als socialistes.
Felicitats joves de la Batllòria per un espai que tindreu que Sant Celoni no té. I demanem a l’ajuntament que faci tot el possible per traslladar el projecte de la Batllòria a Sant Celoni, i que aquí també puguem tenir un espai per als joves com ens mereixem.

Comentaris

  • Anònim
    Welcomes to google underwater keep sharing such ideas in the future as well. google mirror this was actually what i was looking for,and i am glad to came here! elgoog Hi! I’ve been reading your blog for a while google gravity I want you to thank for your time of this wonderful read!!! google terminal now and finally got the courage to go ahead and give youu a shout out from Austin Texas! google pacman Just wanted to tell you keep up the fantastic work!my weblog: google guitar I definately enjoy every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff of your blog a must read blog! google snake Amazing insight you have on this, Happy wheels it's nice to find a website that details so much information about different artists... Age of war 2 This article always blew me... Earn to die For how many times I have read this. slither io slitherio big farm
  • Anònim
    I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed reading your blog posts. Any way I’ll be subscribing to your feed and I hope you post again soon. High Trust Flow Backlinks
  • Anònim
    I’ll bookmark your blog and take the feeds also…I’m happy to find so many useful info here in the post. we need work out more techniques in this regard. page authority blog comments
Mostrar més comentaris | Mostrant 3 comentaris de 107

Comentar